Hotelkamers, kantoorruimtes, vergaderzalen, appartementencomplexen, ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze al schilderijen van ZIX Art hebben hangen en wellicht ben jij nu ook op zoek om die witte muren te behangen met onze schilderijen. Ben je een bedrijf en wil je zakelijk bestellen dan kunnen we misschien iets leuks voor je betekenen.

Heb je interesse om voor een bestelwaarde hoger dan € 1000,- exclusief BTW te bestellen, dan kunnen wij een prijs maken die lager wordt wanneer je meer bestelt. Wij bieden productadvies aan dat aansluit op jouw bedrijf en jouw wensen!

Dit kan vrijblijvend per email: info@zixart.com, per telefoon: 0475 332 817, of als je bedrijf in de buurt van Roermond ligt kunnen we dit ook op de locatie zelf doen. Mocht je bedrijf op grotere afstand liggen dan vragen we vaak foto’s per email zodat we een idee kunnen krijgen op welke wanden en voor welke ruimtes de schilderijen bedoelt zijn.

Mocht je nu geen schilderijen passend vinden op onze site maar je hebt wel interesse om zakelijk te bestellen, neem dan gerust contact met ons op zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.