Hieronder kun je een kleine toelichting vinden over de verschillende categorieën en wanddecoraties die we verkopen op onze website en in onze ZIX Art winkel in hartje Roermond.

 

Olieverf Schilderij

De olieverf schilderijen zijn onze meest populaire schilderijen, onderverdeelt in de volgende categorieën:

Abstract

– Ad Verstijnen

– Bloemen

– Boeddha

– Dieren

– Figuratief

– Landschap & Maritiem

– en onze 2-Luik, 3,Luik en Meerluiken

Zo is er voor ieders interieur stijl wel een passend thema te vinden binnen deze wanddecoraties. Al onze olieverf schilderijen zijn handgeschilderd waardoor je altijd een uniek schilderij aan je muur hebt hangen.

 

Exclusive Art

Onze exclusive art categorie bestaat voornamelijk uit wanddecoraties die anders zijn dan de schilderijen die je normaal ziet voorbij komen. Zo hebben we de exclusive art wanddecoraties onderverdeelt in de volgende categorieën:

– Dibond Art

– Metal Art

– Panelen & Inlijstingen

– Spiegellijsten

De Dibond Art zijn wanddecoraties gedrukt op aluminium met zeer heldere foto’s en zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. De Dibond Art zijn alleen op bestelling leverbaar en hebben een levertijd van 3-4 weken.

De Metal Art zijn gemaakt van de naam zegt het al, metaal. Door de open constructie van de Metal Art heb je een zeer mooi decoratief stuk aan je muur hangen.

Panelen & Inlijstingen bestaan voornamelijk uit kunstdrukken ingelijst in een houten frame of inlijstingen met glas voor de foto. Je vind er ook giclee’s of houten panelen. Kort samengevat bestaat deze categorie dus uit diverse wanddecoraties ingelijst in een frame. Deze schilderijen worden alleen op bestelling verkocht en hebben een levertijd van 3-4 weken.

Ook de Spiegellijsten worden op bestelling verkocht met een levertijd van 3-4 weken, maar dan heb je wel een zeer speciaal schilderij aan je muur hangen! De Spiegellijsten zijn heldere foto’s, veelal zwart/wit, van bekende filmsterren of dieren of andere bekende of onbekende maar zeer fraaie foto’s. Wat de Spiegellijsten extra speciaal maakt is de inlijsting van luxueus spiegel glas. Deze is bij sommige schilderijen verkrijgbaar in zilver (pearl) of brons (bronze).

 

Posters In Lijst

De posters in lijst categorie zegt het eigenlijk al, dit zijn ingelijste posters, maar van zeer heldere afbeeldingen. Door de horizontale afmetingen zien deze er erg mooi uit boven bijvoorbeeld een bankstel. Doordat deze niet handgemaakt zijn maar gedrukt worden, vallen de posters in lijst goedkoper uit dan bijvoorbeeld de exclusieve spiegellijsten, wat deze posters in lijst tot een zeer populaire groep maakt.

 

Outlet

Onze outlet categorie is waar je de grootste aanbiedingen vind. Je zult hier altijd schilderijen vinden met zeer hoge kortingen tot wel 60% korting!

 

Heb je vragen over de ophanging van de verschillende wanddecoraties, dan kun je altijd onze wandecoraties ophanging pagina bekijken.

En verder wensen we je veel kijk en koop plezier, hier of in onze winkel in Roermond waar wij altijd klaarstaan met het juiste advies!