Wij verzenden zo goed als alle schilderijen die te vinden zijn op onze website. Er zijn een paar uitzonderingen en dit heeft te maken met de afmeting of kwetsbaarheid van het schilderij. Deze schilderijen staan op uitverkocht maar met een duidelijke notificatie dat het schilderij wellicht wel in onze winkel in Roermond af te halen is met eigen vervoer.

De verzending van de schilderijen hebben in principe een vaste lage verzendprijs van € 10,- binnen Nederland en € 20,- euro naar Duitsland of België. Helaas is er een kleine collectie schilderijen dat buiten deze vaste verzendprijs valt, ook dit heeft weer met de enorme afmetingen te maken waardoor de verzendkosten te hoog worden. Omdat we evengoed de service willen bieden dat het schilderij bij je thuis bezorgd kan worden, hanteren we hier een hogere verzendprijs voor zodat bij interesse het schilderij alsnog bezorgd kan worden. Ook dit vind je terug bij het schilderij zelf als deze afwijkt van de vaste verzendkosten. Dit zijn maar een aantal schilderijen zoals bij de dibond schilderijen met een afmeting van 200 x 100 cm, of inlijstingen van 150 x150.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken voor onverwachte kosten want 95% van onze collectie wordt gewoon verzonden voor een vaste lage verzendprijs van € 10,-

 

Verzendpartners:

 

 

 

 

 

 

Wij hebben twee uitstekende verzendpartners waarmee al onze schilderijen bezorgd worden, namelijk TNT/FedEx en PostNL. Nadat de betaling is overgemaakt krijg je binnen 48 uur een track & trace link in je email waarmee je het schilderij kunt volgen gedurende de zending. Mocht je nu niet thuis zijn, dan wordt het schilderij in totaal 2 keer aangeboden waarnaar het vervolgens naar een centrale opslag wordt gebracht waar het schilderij zelf kan worden opgehaald.