Mocht er na ontvangst op enige wijze iets mis zijn met je bestelling (bijvoorbeeld een verkeerd artikel besteld of geleverd), neem dan direct contact met ons op.

 

14 Dagen: Niet goed, geld terug garantie

Het retourneren van een bestelling (of een gedeelte daarvan) is mogelijk. In dat geval dient het artikel binnen 14 dagen na aflevering te worden aangemeld voor retour. Je hebt dan nog 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen samen met de originele factuur. Het aankoopbedrag wordt 14 dagen na aanmelding van het retour teruggestort. Van het retourrecht zijn uitgesloten: artikelen die op eigen verzoek zijn besteld c.q. vervaardigd.

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor eigen rekening, tenzij we een onjuist product hebben geleverd. Geringe afwijkingen in kleur ten opzichte van de afbeeldingen op de website zijn geen reden voor retournering. Raadpleeg hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden. We raden je aan om voor terugzending dezelfde of een gelijkwaardige verpakking te gebruiken als waarmee je bestelling door ons werd geleverd. Het bedrag word teruggeboekt naar hetzelfde rekening nummer als waar dit van is overgemaakt bij het betalen van de bestelling.

Let op:

–     Terugzending geschiedt op eigen risico (zorg dat je altijd kiest voor versturen met track & trace en/of verzekerd versturen).

–     Retourzendingen die worden aangemeld (ruim) na de termijn van 14 dagen worden niet vergoed.

–     Hetzelfde geldt voor artikelen die sporen van gebruik vertonen.

–     Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.

 

Beschadigd of defect product?

Is je product beschadigd of defect geleverd? Neem dan direct contact met ons op (binnen 48 uur na ontvangst). Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

 

Retour Formulier

Download formulier voor herroeping

 

Retouradres

ZIX Art

Roersingelpassage 10

6041 EE Roermond