ZIX Art is een fysieke winkel in het hartje van Roermond waar we ons al ruim 10 jaar specialiseren in wanddecoraties. Olieverf schilderijen, spiegellijsten, metal art, panelen, olieverf inlijstingen, je vind het allemaal bij ons! En niet alleen in onze winkel in het centrum van Roermond maar ook online. Door onze ruime ervaring en uitgebreide collectie komen mensen van Nederland, Duitsland en België al jaren bij ons voor advies en aankoop. Ieder schilderij is anders, en iedere smaak ook, vandaar dat wij er ook altijd naar streven om iedereen individueel van advies te voorzien zodat het schilderij nog voor jaren mooi staat in jou interieur.

Wij zijn niet alleen de klant vriendelijkste schilderijenshop, maar hebben ook de leukste en meest uitgebreide collectie die er te vinden is. De website proberen we zo up-to-date mogelijk te houden dus ook al kom je niet uit de buurt van Roermond dan vind je altijd nog 95% van onze collectie op onze website. En om het ook nog betaalbaar te houden vragen we standaard slechts €10 voor het versturen van de schilderijen binnen Nederland. Voor Duitsland en België vragen we slechts €20.

Wil je een keertje gezellig langskomen in onze winkel in Roermond, dan kun je hieronder alvast een indruk opdoen hoe het eruit ziet. Maar we zien je natuurlijk ook heel graag hier op onze website, waar onze service net zo hoog is als in onze winkel.. Your wall, Our paintings!


 

 

Voor nog meer informatie over ons kun je eventueel ook nog het krantenartikel doorlezen over onze gezellige winkel en website uit Roermond.